Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ТАМАТАВЫ СОУС З КАПЕРСАМІ І ТУНЦОМ

    -2 маленькіх чырвоных цыбуліны,

    -250 г духмяных таматаў,

    -2 г. л. аліўкавага алею,

    -1 г. л. свежага чабора (можна замяніць сухім),

    -1 лаўровы ліст,

    -1 дробка маярану,

    -2 паляндвіцы анчоусаў,

    -80 г каперсаў,

    -100 г тунца (ва ўласным соку),

    -соль па густу,

    -перац па густу.

     

    Цыбулю пачысціць і здрабніць. Таматы вымыць. Дробна парэзаць і здрабніць у міксеры да кансістэнцыі пюрэ. Разагрэць на сярэднім агні 1 г. л. алею і абсмажыць палову цыбулі да кансістэнцыі празрыстасці, дадаць таматы, чабор і лаўровы ліст і на маленькім агні соус рыхтаваць 8 хвілін. У той жа час, калі рыхтуецца соус, разагрэць на ўмераным агні, пакінуты алей, абсмажыць пакінутую цыбулю да празрыстасці, дадаць маяран і анчоусы (анчоусы злёгку памяць), перамяшаць і рыхтаваць 3 хвіліны. Дадаць у таматавы соус і ўсё рыхтаваць на слабым агні. У соус пакласці каперсы і тунец, перамяшаць. Затым яшчэ пакласці соль і перац. Соус ужываюць з грыленай гароднінай, смажанай рыбай і трусам.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 136 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar