Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ВОСТРА-САЛОДКІ КІТАЙСКІ СОУС

    -500 г памідораў,

    -400 г рэпчатай цыбулі,

    -6 струкоў салодкага перцу,

    -6 струкоў вострага перчыка (Чылі),

    -кавалачак імбіра (калі няма, можна прапусціць),

    -8 гарошын чорнага перцу,

    -2 шт. гваздзічкі,

    -паўшклянкі алею,

    -1 шклянка воцату,

    -паўшклянкі цукру,

    -палова гарбатнай лыжкі карыцы,

    -палова гарбатнай лыжкі чырвонага молатага перцу,

    -1 гарбатная лыжка солі (можна замест солі дадаць соевы соус - 3 сталовых лыжкі).

     

    Памідоры, цыбулю і ўвесь перац прапусціць праз мясасечку (пажадана дробную), дадаць імбір, перчык у гарошку і гваздзічку, алей і паставіць тушыць на 30 хвілін. Потым усё, што тушылася, працерці (змалоць) скрозь сіта. Пасля праціркі, дадаць воцат, перац молаты, соль, цукар, карыцу. І паставіць тушыць на паўтара гадзіны на павольным агні. Пры гэтым вечка павінна быць адкрытым, і трэба бесперапынна памешваць. Рыхтаваць датуль, пакуль соус не згусне. Гатовы соус можна разліць у пракіпячоныя слоічкі з вечкамі-закруткамі. Такім чынам соус можа захоўвацца цэлы год.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar