1 варыянт
-кардамон - 8 грам
-салера (плады) - 10 - // -
-імбір -10 -// -
-маяран садовы - 10 - // -
-цыбуля рэпчатая (парашок) - 2 -// -
-перац белы - 40 - // -
-шалвея мушкатавая - 10 - // -
2 варыянт
-кардамон - 5 грам
-салера (насенне)-10 - // -
-імбір -12 -// -
-маяран садовы - 20 -// -
-цыбуля рэпчатая (парашок) - 3 -// -
-перац белы - 40 -// -
-шалвея мушкатавая -10 -// -
3 варыянт
-салера (плады) - 5 грам
-імбір - 10 -// -
-маяран садовы - 20 -// -
-цыбуля рэпчатая (парашок) - 3 -// -
-перац белы - 20 -// -
-перац чорны - 25 - // -
-шалвея мушкатавая - 5 - // -
-чабор - 5 - // -
У вышэйпрыведзеных рэцэптах падрыхтоўкі букетаў колькасць розных рэзкіх затавак дадзена з разліку на 3 мяшочка, з якіх кожны можа ўжывацца для араматызацыі каля 2 л вадкасці.
|