Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    БУКЕТЫ ДЛЯ КАНСЕРВАВАННЯ, МАРЫНАВАННЯ, ЗАСОЛКІ ГАРОДНІНЫ

    Рэцэптура дадзена з разліку на 1 кг гародніны.

     

    1 варыянт

     

    -маяран садовы -11 грам

    -базілік - 10,5 -// -

    -лаўровы ліст - 0,6 -// -

     

    2 варыянт

     

    -чабор садовы - 9 грам

    -базілік - 10,5 -// -

    -любіста - 1,5 -// -

    -лаўровы ліст - 0,6 -// -

     

    3 варыянт

     

    -ісоп - 9 грам

    -базілік - 12 -// -

    -эстрагон - 1,5 -//-

    -лаўровы ліст - 0,6 -//-

     

    4 варыянт

     

    -чабор садовы - 8 грам

    -базілік - 10 -//-

    -эстрагон - 2,5 -//-

    -лаўровы ліст - 0,6 -//-

     

    Акрамя пералічаных рэзкіх затавак абавязкова выкарыстоўваюцца:

     

    -пятрушка (свежая зеляніна і карняплод здробнены) - 1 галінка

    -салера (маладыя тоўстыя зялёныя хвосцікі, мясістае свежае лісце) - 1 -//-

    -кроп (маладыя свежыя сцеблы з лісцем у перыяд малочнай спеласці) - 2-3 -//-

    -часнык (выспеўшыя, сухія цыбуліны) - 2-3 долькі

    -хрэн - 2-3см кораня ці 1 ліст

     

    У вышэйпрыведзеных рэцэптах падрыхтоўкі букетаў колькасць розных рэзкіх затавак дадзена з разліку на 3 мяшочка, з якіх кожны можа ўжывацца для араматызацыі каля 2 л вадкасці.

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (30.06.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar