Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    БУКЕТЫ ДЛЯ ПАДРЫХТОЎКІ РЭЗКАЙ І МАРЫНАВАНАЙ РЫБЫ СА СВЕЖАЙ І САЛЁНАЙ РЫБЫ

    1.Колькасць рэзкіх затавак для перасыпання 2 кг рыбы:

     

    1 варыянт

     

    -аніс (плады) - 1,6 грама

    -каляндра - 6 -//-

    -лаўровы ліст - 0,2 -//-

    -перац чырвоны - 1 -//-

    -кмен - 0,6 -//-

    -гваздзіка - 0,2 -//-

    -карыца - 0,4 -//-

    -перац духмяны - 2 -//-

    -перац чорны - 1 -//-

     

    2 варыянт

     

    -каляндра - 4 грама

    -лаўровы ліст - 0,4 -//-

    -перац чырвоны - 0,6 -//-

    -шалвея мушкатавая - 0,6 -//-

    -гваздзіка - 0,6 -//-

    -кардамон - 0,4 -//-

    -карыца - 1 -//-

    -мушкатавы арэх - 0,4 -//-

    -перац духмяны - 4 -//-

    -перац чорны - 2 -//-

     

    3 варыянт

     

    -аніс (плады) - 0,4 грама

    -каляндра - 4 -//-

    -лаўровы ліст - 0,4 -//-

    -перац чырвоны - 0,6 -//-

    -кроп ці фенхель - 0,2 -//-

    -чабор садовы - 0,4 -//-

    -шалвея мушкатавая - 0,6 -//-

    -гваздзіка - 0,6 -//-

    -кардамон - 0,4 -//-

    -карыца - 1 -// -

    -перац духмяны - 4 -//-

    -перац чорны -1,4 -//-

     

    4 варыянт

     

    -аніс (плод)- 0,4 грама

    -каляндра - 2,1 -//-

    -лаўровы ліст - 0,3 -//-

    -мята перачная - 0.3 -//-

    -перац чырвоны - 0,5 -//-

    -кроп ці фенхель - 0,3 -//-

    -гваздзіка - 1,5 -//-

    -карыца - 1,2 -//-

    -перац духмяны - 3,7 -//-

    -перац чорны -1,2 -//-

     

    2. Колькасць рэзкіх затавак для залівання 5 кг рыбы.

     

    1 варыянт

     

    -аніс (плады) - 1 грам

    -каляндра - 2 -//-

    -лаўровы ліст - 0,2 -//-

    -кмен -1 -//-

    -перац духмяны - 0,5 -//-

    -перац чорны - 0,5 -//-

     

    2 варыянт

     

    -каляндра - 7,5 грам

    -гваздзічка - 2,5 -//-

    -перац духмяны - 5 -//-

    -перац чорны - 0,5 -//-

     

    3 варыянт

     

    -каляндра - 3 грама

    -гваздзічка - 1 -//-

    -перац духмяны - 2 -//-

    -перац чорны - 1 - //-

     

    Рэзкія затаўкі большай часткай з'яўляюцца і лекавымі раслінамі і могуць без шкоды ўжывацца ў ежу. У вышэйпрыведзеных рэцэптах падрыхтоўкі букетаў колькасць розных рэзкіх затавак дадзена з разліку на 3 мяшочка, з якіх кожны можа ўжывацца для араматызацыі каля 2 л вадкасці.

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (30.06.2014)
    Праглядаў: 344 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar