Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    БУКЕТЫ ДЛЯ ПАДРЫХТОЎКІ РЭЗКАЙ РЫБЫ СА СВЕЖАЙ ЦІ СВЕЖАМАРОЖАНАЙ

    1. Колькасць рэзкіх затавак, неабходных для перасыпання 2 кг рыбы:

     

    кілька, салака, селядзец:

     

    -каляндра - 0,75 грама

    -лаўровы ліст - 2,2 -//-

    -гваздзіка -1,5 -//-

    -імбір - 0,7 -//-

    -карыца - 1,5 -//-

    -мушкатавы арэх - 0,7 -//-

    -перац духмяны - 3,8 -//-

    -перац чорны - 2,2 -//-

    -цукар - 8,9 -//-

    -соль - 190 -//-

     

    хамса, цюлька:

     

    -аніс -1,5 грама

    -каляндра - 3 -//-

    -лаўровы ліст - 0,4 -//-

    -кмен - 2 -//-

    -гваздзіка - 0,25 -//-

    -карыца - 0,25 -// -

    -перац духмяны -1 -//-

    -перац чорны - 2,5 -//-

    -цукар -16 -//-

    -соль -190 -//-

     

    тунец, рапушка:

     

    -каляндра - 2 грама

    -лаўровы ліст - 3 -//-

    -хмель ( шышкі ) - 2-//-

    -гваздзіка - 2 -//-

    -імбір -1 -//-

    -карыца - 2 -//-

    -мушкатавы арэх -1 -//-

    -перац духмяны - 7 -//-

    -перац чорны - 3 -//-

    -цукар - 6 -//-

    -соль - 200 -//-

     

    2. Колькасць рэзкіх затавак на 1 літр, неабходных для залівання 5 кг рыбы:

     

    -імбір - 1 грам

    -гваздзічка - 2 -//-

    -перац духмяны - 4 -//-

    -перац чорны - 2 -//-

    -цукар - 30 -//-

    -соль - 210 -//-

     

    У вышэйпрыведзеных рэцэптах падрыхтоўкі букетаў колькасць розных рэзкіх затавак дадзена з разліку на 3 мяшочка, з якіх кожны можа ўжывацца для араматызацыі каля 2 л вадкасці.

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (30.06.2014)
    Праглядаў: 283 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar