-1 ст.л. сухой часнычнай заправы
-1 ст.л. сухой цыбульнай заправы
-1 ст.л. молатага чорнага перцу
-1 ст.л. сухой шалвеі
-1 ст.л. сухой мацярдушкі
-1 ст.л. папрыкі
-1 ст.л. сухога размарына
-1 ст.л. молатага куміну
-1 ст.л. сухога цім’яна
-1 ст.л. салернай солі (ці рэзкай солі)
-соль па густу
-молаты чырвоны перац (па густу)
Змяшайце ўсе заправы і захоўвайце ў шчыльна зачыненым слоіку. Для мяса на грылі: Вазьміце некалькі лыжак заправы і змяшайце з невялікай колькасцю алею, каб атрымалася пастападобная сумесь. Натрыце мяса з усіх бакоў і дайце яму памарынавацца некалькі гадзін перад смажаннем.
|