Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    ГАТОВЫЯ СУМЕСІ “БУКЕТ ГАРНІ”

    варыянт 1:

     

    -маяран - 25 г,

    -мята - 5 г,

    -размарын - 20 г,

    -шалвея - 15 г,

    -чабор - 15 г,

    - цім’ян - 20 г.

     

    варыянт 2:

     

    -салера - 7 г,

    -маяран - 15 г,

    -пятрушка - 28 г,

    -чабор - 15 г,

    -базілік - 7 г,

    -цім’ян - 28 г.

     

    варыянт 3:

     

    -маяран - 30 г,

    -цім’ян - 30 г,

    -размарын - 25 г,

    -шалвея - 15 г.

     

    Гатовыя сумесі "букет гарні" шырока выкарыстоўваюцца ў французскай, галандскай, дацкай, швецкай, бельгійскай кухнях. Яны даюць магчымасць разнастаіць адну і тую ж аснову супоў (мясных, грыбных, гароднінных).

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (30.06.2014)
    Праглядаў: 295 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar