варыянт 1:
-маяран - 25 г,
-мята - 5 г,
-размарын - 20 г,
-шалвея - 15 г,
-чабор - 15 г,
- цім’ян - 20 г.
варыянт 2:
-салера - 7 г,
-маяран - 15 г,
-пятрушка - 28 г,
-чабор - 15 г,
-базілік - 7 г,
-цім’ян - 28 г.
варыянт 3:
-маяран - 30 г,
-цім’ян - 30 г,
-размарын - 25 г,
-шалвея - 15 г.
Гатовыя сумесі "букет гарні" шырока выкарыстоўваюцца ў французскай, галандскай, дацкай, швецкай, бельгійскай кухнях. Яны даюць магчымасць разнастаіць адну і тую ж аснову супоў (мясных, грыбных, гароднінных).
|