
-алей - 1 г. лыжка
-каляндра цэлае насенне - 0.5 кубак
-гарчыца насенне - 1 г. лыжка
-кумін насенне - 2 г. лыжка
-шамбала насенне - 1.5 г. лыжка
-перац чорны насенне - 1 г. лыжка
-перац чырвоны востры чылі, цэлы, высушаны - 6 шт
Нагрэць алей, абсмажыць пад вечкам насенне гарчыцы, дадаць усе астатнія кампаненты. Добра перамяшайце, паменшыце агонь да сярэдняга і смажце ўсе спецыі, пакуль яны не стануць карычневымі (прыблізна 3 хвіліны), увесь час размешваючы. Выміце спецыі, астудзіце і раздрабніце іх у парашок. Гэта сумесь можа захоўвацца на працягу некаторага часу ў зачыненым слоіку.
|