Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    СІЯМСКАЯ ЦІ ТАЙСКАЯ СУМЕСЬ

    СІЯМСКАЯ ЦІ ТАЙСКАЯ СУМЕСЬ (THAI POWDER) - адна з найболей вядомых слабапякучых сумесяў, метады яе падрыхтоўкі ўзніклі і развіваліся ў Тайландзе, Камбоджы, Бірме і іншых краінах Індакітая. У склад сіямскай сумесі ўваходзяць 10 рэзкіх затавак: асноўная – абсмажаная ў алеі цыбуля-шалот (яе ўтрыманне перавышае па вазе астатнія ў 10 разоў), а таксама часнык (парашок), фенхель, аніс, бадзян, куркума, мушкатавы арэх, чорны і чырвоны перац, пятрушка (лісце ці насенне, сцёртыя ў парашок) і кардамон. Сіямская сумесь валодае прыемным своеасаблівым водарам і лепш за ўсё выяўляе свой водар у стравах з рысу, яса і бульбы; часта яе дадаюць у цеста.

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar