Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    ЗАПРАВА З ПАПРЫКАЙ ДЛЯ СВІНІНЫ

    -4 г.л. папрыкі (2 г.л. вострай папрыкі і 2 г.л. салодкай папрыкі з дымком)

    -2 г.л. цыбульнай пудры ці растоўчанай сушонай цыбулі

    -2 г.л. часнычнай пудры ці грануляванага сушонага часныку (3 ст.л. для аматараў часныку)

    -2 г.л. чорнага молатага перцу

    -дробка кайенскага перцу

     

    Змяшаць усе інгрэдыенты. Захоўваць у герметычна зачыненым кантэйнеры.

     

    Парада: Свініну можна нацерці непасрэдна перад гатаваннем ці пакінуць марынавацца ў гэтым сухім марынадзе на ўсю ноч. Гэтай заправай (сухім марынадам) можна шараваць не толькі свініну, але і ялавічыну, бараніну, птушку і нават рыбу, пасыпаць бульбу (смажаную, запечаную), стравы з круп (рысу, пярлоўкі) і макаронныя вырабы, розныя запяканкі, дадаваць у марынады і соусы.

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (01.07.2014)
    Праглядаў: 155 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar