Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    АФГАНСКАЕ РАГУ З ДЗІЧЫНЫ

    -дзічына - 1/2 кг

    -цыбуля - 1 шт.

    -салодкі перац - 1 шт.

    -персікі - 300 г

    -чарнасліў - 1/2 шклянкі

    -малако кіслае - 1/2 л

    -сметанкавае масла - 2 ст. лыжкі

    -цукар - па густу

    -карыца - па густу

    -імбір - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Мяса і цыбулю парэзаць, абсмажыць у масле на працягу 10-12 хвілін. Перац ачысціць, парэзаць, з персікаў зняць скурку, выдаліць костачкі, пакласці ўсё ў мяса, дадаць чарнасліў, пасаліць, пасыпаць пералічанымі спецыямі, абсмажыць на працягу 5-7 хвілін. Затым усё заліць малаком, прычыніць посуд вечкам і рыхтаваць сумесь да гатовасці ў духоўцы.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 112 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar