Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    АЗУ З АЛЕНЯ (ЛАСЯ, КАБАНА)

    - мяса лася, аленя, кабана - 500 г

    - масла топленае - 2-3 ст.л.

    - мука - 2-3 ст.л.

    - соль,

    -рэзкія затаўкі,

    -заправы - па густу

     

    Лусты мякаці з задняй ці спінна-паяснічнай часткі (ласёў, аленяў, кабаноў) таўшчынёй каля 1 см і даўжынёй 3-4 см, добра адбіваюць кухонным малатком для размякчэння, соляць і смажаць на патэльні на масле з цыбуляй, потым з памідорамі і лустачкамі салёных агуркоў. На гарнір добра падаць абсмажаную бульбу з тоўчаным часныком, які затым тушаць каля 10 хвілін. У канцы тушэння дадаюць зеляніну.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 128 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar