-бакас - 400 г
-шпік (шпіг, шпек) - 100 г
-морква - 2 шт.
-рэпа - 1 шт.
-бульба - 6-8 шт.
-цыбуля - 2 шт.
-воцат 3% - 2 ст. лыжкі
-соус таматавы - 0.5 шклянкі
-перац- па густу
-соль- па густу
-зеляніна - па густу
Падрыхтаваныя тушкі бакасаў заліце 3 л халоднай вады з воцатам.
Марынуйце на працягу 3-4 гадзін, затым нарэжце буйнымі кавалачкамі
і пакладзіце на кавалачкі нарэзанага сала.
Абсмажце ў духоўцы да поўнай гатовасці, астудзіце,
пасечыце на кавалкі па 30-40 г.
Пакладзіце ў рондаль, дадайце моркву, рэпу, пятрушку,
бульбу, цыбулю, пасаліце, паперчыце.
Заліце таматавым соусам і тушыце да гатовасці.
|