Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    БАКАСЫ І РАБЧЫКІ, СМАЖАНЫЯ НА РАЖНЕ

    -3 кг тушак рабчыкаў і бакасаў,

    -150 г свінога сала.

    Для марынаду:

    -250 мл вады,

    -0,5 л сталовага воцату,

    -2-3 шт. рэпчатай цыбулі,

    -2 шт. морквы,

    -100 г каранёў салеры,

    - 80 г каранёў пятрушкі,

    -1-2 лаўровых ліста,

    -5 г мушкатавага арэха,

    -5 г здробненага часныку,

    -1 г карыцы,

    -1 г гваздзічкі,

    -1 г кардамону,

    -60 г солі,

    -2-3 г чорнага молатага перцу.

     

    Апрацаваныя тушкі рабчыкаў і бакасаў прамыць

    і падзяліць кожную напалову.

    Тонкімі лустачкамі наразаем свіное сала.

    Моркву, рэпчатую цыбулю, карані салеры

    і пятрушкі прамываем, чысцім і дробна наразаем.

    Сталовы воцат разводзім у вадзе, ставім на агонь,

    дабаўляем туды мушкатавы арэх, гваздзічку, соль, перац, карыцу,

    кардамон, кладзём лаўровы ліст, дробна нарэзаны часнык,

    і нашаткаваную гародніну: моркву, рэпчатую цыбулю,

    карані салеры і пятрушкі.

    Пасля таго, як марынад закіпіць, здымаем яго з агню

    і як толькі ён астыне, заліваем ім палоўкі тушак.

    І прыкладна на пару гадзін ставім у прахалоднае месца.

    Па заканчэнні паказанага часу, палоўкі тушак загортваем у лустачкі

    свінога сала, перацягваем ніткамі,

    і запякаем на ражне над распаленымі вуглямі да гатовасці.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 132 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar