Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    БАКАСЫ СМАЖАНЫЯ З ГАРНІРАМ

    -бекон

    -бакас – 2 шт.

    -цыбуля дробная – 300 г

    -грыбы – 250 г

    -бульба дробная - 50 г

    -масла - 6-7 ст. лыжак

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -соль- па густу

    -перац- па густу

     

    Вытрыбушыць і прамыць тушкі бакасаў.

    Пасаліць з усіх бакоў, пасыпаць чорным перцам

    і паставіць у духоўку, паліць 4-5 ст. лыжкамі растопленага масла.

    Ачысціць цыбулю і адварыць у падсоленай вадзе амаль да мяккасці.

    Адцадзіць і падсмажыць з 2 ст. лыжкамі масла.

    Ачысціць і нарэзаць палоскамі грыбы,

    затым прыпусціць іх з 2 ст. лыжкамі масла, злёгку пасаліўшы.

    Падсмажыць дробную бульбу.

    Тры віды гарніру змяшаць

    і пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Гатовых бакасаў рассекчы на палоўкі і паскладаць на талерку.

    Паміж імі пакласці гарнір і заліць сокам і тлушчам,

    назапашанымі на дне бляхі.

    Падаваць гарачым.

    Асобна падаць салату па выбару.

     

    Нататка.

    Соляць птушку наступным чынам: на адной з бакоў, паміж рэбраў,

    зрабіце невялікі надрэз і ўсыпце ў яго трохі солі, а таксама можаце

    туды ж укласці кавалак труфеля. Каб захаваць цэласць тушкі пасля

    засмажання, яе асцярожна сціскаюць у руцэ і, зрабіўшы пракол у згіне

    ножак пасродкам шыла ці тоўстай іголкі, прасоўваюць у яго нос,

    адкруціўшы грацыёзна яго галоўку.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 298 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar