Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    ДЗІКІ ГУСАК СМАЖАНЫ ФАРШАВАНЫ ГРЫБАМІ

    -гусак (дзікі) - 1 шт.

    -тлушч - 40 г

    Для фаршу:

    -баравікі (сушоныя) - 5 шт.

    -цыбуля - 1 шт.

    -масла сметанкавае - 1 ст. лыжка

    -яйка - 1 шт.

    -сухары - 2 ст. лыжкі

    -соль - па густу

    Для марынаду:

    -вада - 250 мл

    -воцат 6% - 250 мл

    -перац - 5 гарошын

    -лаўровы ліст - 2 шт.

    -гваздзіка - 4 шт.

    -ядловец (ягады) - 2 шт.

    -цыбуля - па густу

    -морква - па густу

    -пятрушка - па густу

    -салера - па густу

    -цукар - па густу

    -соль - па густу

    Вытрыбушанага праз шыю і вымытага гусака замачыць на ноч у

    марынадзе. У кіпячую ваду пакласці нарэзаную гародніну, рэзкія

    затаўкі і варыць у зачыненым рондалі 20 хвілін, у канцы ўліць воцат.

    Затым абсушыць, нацерці соллю і тоўчанымі рэзкімі затаўкамі,

    начыніць прыгатаваным грыбным фаршам, зашыць, пакласці у

    гусятніцу з тлушчам і смажыць, час ад часу паліваючы вылучаючымся

    сокам. Калі соку мала, дадаць трохі гарачай вады ці гарачага

    разведзенага марынаду. Для фаршу сушоныя баравікі вымачыць,

    пагатаваць, нарэзаць палоскамі ці насекчы, дадаць сухары, яйка,

    спасераваную на масле цыбулю, пасаліць, усё перамяшаць.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 103 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar