-гусак - 1 шт.
-сухары белыя - 50 г
-алей - 2 ст. лыжкі
-ці тлушч - 2 ст. лыжкі
-мука - 1.5 шклянкі
-яйка - 1 шт.
-малако - 1 шклянка
-соль - па густу
-перац молаты - па густу
-сухары паніровачныя - па густу
-зеляніна - па густу
Апрацаванае мяса зніміце з костак, нарэжце кавалкамі сярэдняй
велічыні і адбіце малаточкам. Перамяшайце цёртыя белыя сухары,
вымачаныя ў малацэ, ўліце ўзбітае сырое яйка, пасаліце, дадайце
молатага перцу. Кавалкі птушкі памачыце ў муку, затым у соус,
кожны кавалачак пасыпце цёртымі сухарамі і смажце на шампурах.
Гатовую страву пасыпце зелянінай.
|