Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    ФАЗАН З АНАНАСАМІ

    -паляндвіца фазана - 6 шт.

    -ананас кансерваваны - 1 слоік (750 г)

    -смятана - 200 г

    -алей - 3 ст. лыжкі

    -папрыка - 1 г. лыжка

    -імбір змелены - 1 г. лыжка

    -парашок кары- 1/2 г. лыжкі

    -зеляніна пятрушкі

     

    1. Для марынаду алей змяшайце з папрыкай, імбірам, соллю.

    2. Паляндвіцу фазана вышмаруйце марынадам, вытрымайце ў халадзільніку 2-3 гадзіны. Абсмажце на грылі да гатовасці.

    3. 6 кольцаў ананаса абсмажце на грылі, астатнія для падрыхтоўкі соусу дробна нарэжце, злучыце са смятанай, дадайце соль, кары і ўзбіце ў блендары.

    4. Паскладайце на талерку кольца ананаса, на іх - паляндвіцу. Узбоч падліце соус. Аформіце зелянінай.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar