-кумпячок фазана - 900 г
-яблыкі - 2 шт.
-морква - 1 шт.
-цыбуля-парэй - 1 шт.
-сліўкі густыя - 1 шклянка
-масла сметанкавае - 6 ст. лыжак
-чабор молаты - 1/2 г. лыжкі
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
Ножкі фазана натрыце соллю, перцам, чаборам, злёгку абсмажце на частцы масла. Яблыкі і моркву нарэжце кубікамі, цыбулю-парэй - долькамі. Гародніну спасеруйце на пакінутым масле, дадайце сліўкі і спецыі. Паскладайце ножкі фазана разам з гароднінай і яблыкамі і тушыце 45-50 хвілін. Пры падачы аформіце страву зелянінай. Падавайце з тушанай капустай і півам.
|