Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    ЛАСЯЦІНА, ІЗЮБРЫНА, КАЗУЛЯ

    -дзічына (выразка) - 1 кг

    -шпік - 75 г

    -віно сухое - 1/2 шклянкі

    Для марынаду:

    - 5 л вады

    -цукар - 60 г

    -перац духмяны - 40 г

    -гваздзіка - 2 г

    -перац чорны молаты - 2 г

    -каляндра - 3 г

    -воцат 6% - 100 г

    -рэзкія затаўкі (завязаныя ў марлю)

     

    Мяса чысцяць, мыюць і апускаюць на 3-4 сутак у марынад. Затым кіпяцяць 0,5 гадзіны. Дробна рэжуць сала, растопліваюць на патэльні ці ў качачніцы, змяшчаюць туды марынаваную паляндвіцу і абсмажваюць яго на ўмераным агні, пакуль мяса не набудзе залацісты колер. Ва ўтварыўшыйся булён уліваюць віно і 1/2 шклянкі марынаду. Дадаюць солі і перцу па густу і тушаць пад вечкам каля 1 гадзіны. Затым соус зліваюць, працэджваюць і падаюць асобна ў соусніку. Гэтак жа можна прыгатаваць і мяса кабана.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 122 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar