Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    МЯСА КАЗУЛІ

    Мяса казулі шануецца вельмі высока. Яно больш далікатнае і лепш засвойваецца, у ім утрымоўваецца меней тугаплаўкіх тлушчаў, чым у мясе марала, лася ці аленя. Вельмі каштоўныя ў казулі печань, ныркі і сэрца.

    У гэтых органах запасяцца найболей патрэбныя для арганізма рэчывы. Якасць мяса залежыць ад пары года, калі яно здабыта, і краявіднай прыналежнасці. Найболей смачнае і каштоўнае мяса бывае ў жывёл, адстрэляных напачатку паляўнічага сезону, калі ў іх целе яшчэ не выдаткаваны каштоўныя рэчывы, назапашаныя за лета.

    Мяса вельмі буйных старых самцоў цвёрдае са спецыфічным пахам. Мяса такіх жывёл трэба папярэдне вымочваць у растворы воцату і доўга рыхтаваць. А падаўжэнне варкі руйнуе біялагічна актыўныя рэчывы. У цялятаў мяса больш вадзяністае, у ім утрымоўваецца менш тлушчу.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 123 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar