Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    ПАШТЭТ З БАКАСА

    -масла - 30 г

    -кішкі - 75 г

    -пячонка - 75 г

    -хлебная дробка - 30 г

    -хлеб - 150 г

     

    Пры трыбушэнні бакаса з трыбухоў выдаліць толькі страўнік і валлё,

    а прамытыя кішкі і пячонку дробна насекчы на дошцы нажом так,

    каб атрымалася маса, падобная ікры.

    Калі ёсць пячонка і лёгкія кураняці, іх можна таксама разам насекчы.

    Калі ж такіх не апынецца,

    можна пакласці 1-2 ст. л. дробна нацёртага хлеба.

    Насечаныя трыбухі падсмажыць у масле - атрымаецца паштэт.

    Асобна падсмажыць крутоны любой формы, вышмараваць іх паштэтам

    і раскласці на талерку пад бакаса ці ж падаць у якасці гарніру.

    Змазаныя паштэтам грэнкі можна падаваць і як асобную закуску.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 132 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar