-масла - 30 г
-кішкі - 75 г
-пячонка - 75 г
-хлебная дробка - 30 г
-хлеб - 150 г
Пры трыбушэнні бакаса з трыбухоў выдаліць толькі страўнік і валлё,
а прамытыя кішкі і пячонку дробна насекчы на дошцы нажом так,
каб атрымалася маса, падобная ікры.
Калі ёсць пячонка і лёгкія кураняці, іх можна таксама разам насекчы.
Калі ж такіх не апынецца,
можна пакласці 1-2 ст. л. дробна нацёртага хлеба.
Насечаныя трыбухі падсмажыць у масле - атрымаецца паштэт.
Асобна падсмажыць крутоны любой формы, вышмараваць іх паштэтам
і раскласці на талерку пад бакаса ці ж падаць у якасці гарніру.
Змазаныя паштэтам грэнкі можна падаваць і як асобную закуску.
|