-перапёлка - 4 шт.
-ром - 4 ст. лыжкі
-мёд - 2 ст. лыжкі
-соус чылі - 2 ст. лыжкі
-булён курыны - 3/4 шклянкі
-соль - па густу
- перац чорны молаты - па густу
Злучыце ром, мёд, соус чылі, соль, перац, перамяшайце да атрымання аднастайнай масы. Перапёлак вышмаруйце прыгатаванай сумессю, выкладзіце на бляху, змазаную маслам, і смажце 40 хвілін пры 175°С, перыядычна паліваючы соусам. Гатовых перапёлак выкладзіце. Соус, пакінуты ад смажання, развядзіце булёнам і варыце 5 хвілін. Пры падачы паліце перапёлак прыгатаваным соусам і аформіце зелянінай. Гарніруйце марынаванай гароднінай.
|