Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    ПЕРАПЁЛКІ ЗАПЕЧАНЫЯ З ТРУФЕЛЯМІ

    -перапёлкі - 4 шт.

    -печань гусіная - 200 г

    -труфелі - 100 г.

    -мандарыны - 2 шт.

    -базілік - 2 галінкі

    -апельсінавы сок - 2 ст. лыжкі

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

    -масла топленае - 2 ст. лыжкі

    -алей - 2 ст. лыжкі

    -перац чорны свежазмелены - па густу

    -соль - па густу

    -віно дэсертнае - 2 ст. лыжкі

    -сухары паніровачныя - 3 ст. лыжкі

    -лісце зялёнай салаты - 1/2 качана

     

    Перапёлак вымыйце, абсушыце і натрыце знутры соллю і перцам. Лісце базіліка нарэжце палоскамі. Печань нарэжце кубікамі, абсмажце на сметанкавым масле, пасаліце, паперчыце, уліце 1 ст. лыжку віна і выгравайце 5 хвілін. Труфелі дробна пасячыце і змяшайце з базілікам, сухарамі, пячонкай і начыніце фаршам перапёлак, пасля чаго зашыйце адтуліну. Запякайце ў папярэдне нагрэтай да 200 градусаў духоўцы да гатовасці. Салату нарэжце палоскамі. Мандарыны ачысціце і падзеліце на долькі. Змяшайце апельсінавы сок з соллю, віном, маслам і разам з мандарынамі дадайце да салаты. Пры падачы выкладзіце на талеркі. Салату падайце асобна.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 107 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar