Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    СЛОНКА, БАКАС, ЧЫРОК ЦІ ПЕРАПЁЛКА СМАЖАНЫЯ

    -дзічына - колькі сыдзе

    -соль- па густу

    -шпік (шпіг, шпек) - па густу

    -масла - колькі сыдзе

    -хлеб - колькі сыдзе

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    Ці

    -птушка - 1 шт.

    -соль- па густу

    -масла - па густу

    -пятрушка для ўпрыгожвання- па густу

     

    Падрыхтаваную дзічыну злёгку пасаліць,

    пакласці ў разагрэты з маслам неглыбокі рондаль ці на патэльню

    і абсмажыць з усіх бакоў да утварэння румянай скарыначкі;

    пасля гэтага рондаль паставіць у духавую шафу ці ж пакрыць вечкам

    і дасмажыць дзічыну на слабым агні, перыядычна паліваючы маслам,

    на якім яна смажыцца.

    Час пячэння слонкі, бакаса і чырка 20 - 25 хвілін,

    перапёлкі - 10 - 15 хвілін.

    Гатовую дзічыну выняць з рондаля і пакласці на разагрэтую талерку,

    паклаўшы на лустачкі хлеба, падсмажанага ў масле

    ( лустачкі хлеба наразаць у выглядзе квадрацікаў таўшчынёй 1 - 1.5 см,

    зрабіўшы ў сярэдзіне невялікае паглыбленне ).

    Зверху дзічыну пакрыць лустачкамі падсмажанага сала

    і паліць працэджаным сокам, атрыманым пры пячэнні,

    і растопленым маслам, з бакоў упрыгожыць галінкамі пятрушкі.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 169 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar