Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    СМАЖАНЫЯ БАКАСЫ ЦІ ДУПЕЛІ

    -бакасы – 4 шт.

    -шпік – 100 г

    -масла сметанкавае - 20-30 г

    -тлушч свіны – 200 г

    -соль

     

    1. Птушак аскубайце, замест абпальвання пакінутыя пёры і пух

    зачысціце кавалкам сала, загорнутым у палатняную тканіну.

    Галовы можна не адсякаць, а падгарнуць пад правае крыло.

    2. Тушкі абгарніце тонкімі лустачкамі сала і абвяжыце тоўстымі ніткамі.

    Замест сала можна багата вышмараваць тушкі сметанкавым маслам

    і абгарнуць парэчкавым лістом.

    3. У жароўні нагрэйце свіны тлушч, паскладайце тушкі грудкамі ўгару.

    Справа ў тым, што дроб, якая ўразіла птушку,

    можа прабіць жоўцевы пузыр, таму лепш,

    калі жоўць сцячэ на меней мясістую спінку.

    4. Смажце бакасаў і дупеляў не больш за 12-15 хвілін.

    Унутранасці птушак за гэты час спякаюцца ў кампактны камячок

    і лёгка выдаляюцца з гатовай тушкі.

    5. Падавайце птушку цалкам з пшоннай кашай, лісцем салаты

    і пшанічным хлебам.

    Парада:

    Такім жа чынам можна прыгатаваць і слонак.

    Замест свінога тлушчу можна выкарыстоўваць сметанкавае масла.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 194 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar