-перапёлкі - 8 шт.
-шпік - 150 г
-шампіньёны - 200 г
-рыс "Увелка" вараны - 400 г
-алей - 5 ст. лыжак
-перац духмяны молаты па густу
-соль па густу
1. Шпік нарэжце лустачкамі. Тушкі перапёлак натрыце соллю і перцам, абгарніце лустачкамі сала і абсмажце.
2. Затым перакладзіце тушкі перапёлак на бляху, змазаную маслам, і смажце яшчэ 30 хвілін, перыядычна паліваючы сокам, які вылучаецца.
3. Шампіньёны нарэжце лустачкамі, абсмажце на масле, дадайце рыс, прагрэйце. Выкладзіце рыс з шампіньёнамі на талерку, зверху - смажаных перапёлак.
|