Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БУЖАНІНА ДАМАШНЯЯ 2

    -мякаць свініны (карэйка ці кумпяк) - 1 1/2 кг

    -часнык - 2 зубчыка

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

    -перац духмяны гарошкам - 7 шт.

    -куркума молатая - 1 г. лыжка

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Часнык разрэжце на палоўкі. Мякаць свініны вышмаруйце маслам, пасаліце, паперчыце, зрабіце праколы ў некалькіх месцах. У атрыманыя праколы ўстаўце гарошыны перцу і часнык. Паверхню свіной мякаці пасыпце куркумой. На бляху выкладзіце падрыхтаваную свіную мякаць, падліце 3 ст. лыжкі вады і запякайце 1,5 гадзіны, перыядычна паліваючы мяса вылучыўшымся сокам. Падайце бужаніну, нарэзаўшы на порцыі, з адваранай бульбай і зелянінай.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 110 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar