Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БУЖАНІНА СМАЧНАЯ

    -ялавічына - 1 кг,

    -цыбуля,

    -часнык,

    - перац,

    -соль,

    -спецыі.

     

    Мяса кавалкам абсмажыць з усіх бакоў да румянай скарыначкі ў невялікай колькасці тлушчу ці без яго (калі патэльня з тэфлонавым пакрыццём). Мяса перакласці ў рондаль, дадаць 1/2 шклянкі вады і тушыць мяса на павольным агні пры зачыненым вечку 45-50 хвілін. Затым дадаць дробна парэзаную цыбулю, часнык, перац і любыя спецыі па густу. Тушыць яшчэ 10-15 хвілін. Не вымаючы мяса з рондаля пакінуць яго ва ўтварыўшымся соусе на 5-6 гадзін. Затым выняць мяса з соусу, густа пасаліць з усіх бакоў, абсыпаць спецыямі і пакласці ў сухую пасудзіну. Зачыніць вечкам. Праз 5-6 гадзін мяса гатова да ўжывання. Ўтварыўшыйся соус можна выкарыстоўваць у якасці паліўкі да бульбы, рысу, можна дадаваць у супы ў якасці запраўкі.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 162 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar