Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БУЖАНІНА З БУЛЬБАЙ

    - 1 кг свініны,

    -50 г сметанкавага масла,

    -лаўровы ліст,

    -перац гарошкам,

    -соль,

    -часнык - па густу,

    -8-10 клубняў бульбы,

    -4 цыбуліны.

     

    Свініну (цэлы кавалак) абмыць у халоднай вадзе і не абсушваючы пакласці на бляху. Каб свініна не дакраналася бляхі, яе дно папярэдне выкласці бярозавымі лучынамі. Зрабіць у мясе праколы нажом і ўставіць у іх кавалачкі часныку, гарошыны перцу. Абсыпаць мяса соллю, пацёртым лаўровым лістом. Уліць у бляху 1/2 шклянкі вады і паставіць яго ў разагрэтую духоўку. Пасля таго як мяса зарумяніцца, пакласці на бляху вычышчаныя бульбу і цыбуліны і паліваць усё сокам, які вылучаецца з мяса. Запякаць да гатовасці ўсіх прадуктаў. Гатовую свініну нарэзаць на кавалкі, паскласці на талерку разам з бульбай і цыбуляй, абсыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 278 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar