Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БУЖАНІНА З ПІВАМ

    -500 г свініны,

    -2 ст.л. смальца ці сметанкавага масла,

    -1 морква,

    -1 цыбуліна,

    -0,5 кораня пятрушкі,

    -4 гарошыны горкага перцу,

    -2 гарошыны духмянага перцу,

    -1 лаўровы ліст,

    -2 шклянкі піва,

    -1 г.л. сухой мяты,

    -1 ст.л. сметанкавага масла для запраўкі булёна,

    -1 кг бульбы,

    -соль -па густу.

     

    Буйны кавалак свінога кумпяка ачысціць ад жыл і плёнак, прамыць, пасаліць і абсмажыць на добра разагрэтым смальцы ці сметанкавым масле; затым яго перакласці ў рондаль, дадаць нарэзаныя моркву, пятрушку, цыбулю, перац гарошкам, лаўровы ліст, сухую мяту, заліць півам і тушыць да гатовасці. Пры падачы на стол бужаніну нарэзаць парцыённымі лустачкамі, гарніраваць адваранай бульбай, паліваюць летнім, працэджаным і запраўленым маслам булёнам.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 296 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar