Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БУЖАНІНА ЗАПЕЧАНАЯ Ў ЦЕСЦЕ

    -3-4 кг свініны,

    -100 г солі,

    -5-6 гарошын духмянага перцу,

    -4 лаўровых ліста,

    -3-4 долькі часныку.

    Для цеста:

    -1 кг мукі,

    -1 яйка.

    Для вобмешкі:

    -цёрты хрэн.

     

    Свініну вымыць, нацерці соллю, абкласці гарошынамі перцу, дробна насечаным часныком, лаўровым лістом, пакласці ў посуд і накрыць вечкам. Калі мяса пусціць сок, паставіць на 2-3 дні (можна на суткі) у халадзільнік. Час ад часу мяса трэба перагортваць. Пасля марынавання яго варта злёгку прамыць і абсушыць ручніком. З мукі, яйка і вады замясіць некрутое цеста, падзяліць яго на дзве часткі і раскачаць. Адзін пласт разаслаць на блясе, на яго паскладаць мяса, накрыць другім пластом, зашчыпаць краі і выпякаць 2 гадзіны ў гарачай духоўцы. З запечанага мяса зняць цеста. Бужаніну нарэзаць буйнымі кавалкамі, пакласці на талерку і пасыпаць цёртым хрэнам.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar