Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ЧЫРВОНЫ ХАЛАДЗЕЦ

    -свіное мяса зарэзу -2 кг,

    -вэнджаныя свіныя языкі -1 кг,

    -мякаць свіной галавы -1,5 кг,

    -свіная скурка -500 г,

    -чорны перац -20 г,

    -часнык -5 г.

     

    Мяса зарэзу, галавы і вэнджаныя языкі вымачываюць у расоле і вараць. Вараныя языкі чысцяць і наразаюць кубікамі ў 1 см. Свіное мяса рэжуць такім жа спосабам. Свіную скурку прапускаюць праз мясасечку. Мякаць свіной галавы наразаюць кубікамі ў 15 - 20 мм. Усё добра змешваюць, дадаюць спецый, булёна да 15% і трохі крыві, якая афарбоўвае ўсю масу ў чырвоны колер. Атрыманы фарш набіваюць у свіныя ці цялячыя бурбалкі і вараць дзве гадзіны ў вадзе пры тэмпературы 90°.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 320 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar