-свіное мяса зарэзу -2 кг,
-вэнджаныя свіныя языкі -1 кг,
-мякаць свіной галавы -1,5 кг,
-свіная скурка -500 г,
-чорны перац -20 г,
-часнык -5 г.
Мяса зарэзу, галавы і вэнджаныя языкі вымачываюць у расоле і вараць. Вараныя языкі чысцяць і наразаюць кубікамі ў 1 см. Свіное мяса рэжуць такім жа спосабам. Свіную скурку прапускаюць праз мясасечку. Мякаць свіной галавы наразаюць кубікамі ў 15 - 20 мм. Усё добра змешваюць, дадаюць спецый, булёна да 15% і трохі крыві, якая афарбоўвае ўсю масу ў чырвоны колер. Атрыманы фарш набіваюць у свіныя ці цялячыя бурбалкі і вараць дзве гадзіны ў вадзе пры тэмпературы 90°.
|