-3 селядца
-4 яйкі
-1 вялікая цыбуліна
-2 яблыка
-200 г сметанкавага масла
Пачысціць селядца. Сварыць ўкрутую і пачысціць яйкі. Цыбулю пачысціць і парэзаць на часткі. Зняць з яблыкаў лупіну, затым разрэзаць на часткі, выразаўшы сэрцавіну. Далей яйкі, яблыкі, цыбулю, селядца прапусціць праз мясасечку, у сумесь дадаць сметанкавае масла і размяшаць з дапамогай міксера. Смачна ўжываць з чорным хлебам ці на чыпсах. А яшчэ з фаршмакам можна зрабіць запяканку: пласт бульбянога пюрэ, пласт фаршмака, ізноў пюрэ і зверху нацёрты сыр. Паспрабуйце, вельмі смачна!
|