Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК БУЛЬБЯНЫ З ПАРМЕЗАНАМ

    -бульба – 700 г

    -цыбуля рэпчатая - 1-2 шт.

    -соль - па густу,

    -перац - па густу

    -смятана – 230 г

    -яйка (жаўток) - 3 шт.

    -пармезан (нацёрты) - 1/4 шт.

    -мука - 2 ст.л.

    -яйка (бялок) - 3 шт.

    -сухары.

     

    Працёршы скрозь рэшата выпечаную ці адвараную бульбу, пакласці туды 1-2 пасечаныя і падсмажаныя у масле цыбуліны, солі і перцу па густу, смятану, 3 жаўтка, 1/4 нацёртага пармезану, 2 сталовыя лыжкі мукі, сечанага кропу і пятрушкі. Змяшаць усё гэта добранька, дадаць таксама 3 ўзбітых у пену бялка і пакласці ў патэльню, змазаную маслам і пасыпаную сухарамі. Згладзіўшы затым усю масу, вышмараваць яе яйкам, пасыпаць пармезанам, абрасіць маслам і паставіць у печ хвілін на 15-20, каб падрумянілася.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 129 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar