Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК "ДЭЛІКАТЭС"

    - вараная ялавічына - 300 г

    - паляндвіца салёнага селядца - 100 г

    - вараная бульба - 400 г.

    - смятана - 150 г.

    - сырыя яйкі - 2 шт.

    - рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    - соль - па густу

    - перац молаты - па густу

    - молатыя пшанічныя сухары

    - цёрты сыр

     

    Ялавічыну, селядзец, бульбу, цыбулю прапусціць праз мясасечку. У гэту масу дадаць смятану, яйкі, пасаліць паперчыць і добра перамяшаць. Парцыённыя патэльні вышмараваць маслам, пасыпаць сухарамі. Выкласці масу ў патэльню, пасыпаць цёртым сырам, апырскаць маслам і паставіць запякацца ў гарачую духоўку. Падаваць фаршмак гарачым на гэтых жа патэльнях.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar