- печаны бурак - 1 шт.
- сырыя жаўткі - 4 шт.
- сырыя яйкі - 2 шт.
- сметанкавае масла - 2 ст. лыжкі
- молатыя пшанічныя сухары - 200 г
- сечаная пятрушка - 1 ст. лыжка
- смятана - 3 ст. лыжкі
- сыр
- соль - па густу
- перац молаты - па густу
Бурак нашаткаваць. Чатыры сырых жаўтка расцерці са сметанкавым маслам, дадаць сухары, пятрушку, бурак, смятану і два сырых яйка. Пасаліць, паперчыць і добра размяшаць. Выкласці ў добра змазаную маслам форму для запекання. Запякаць у гарачай духоўцы 45 хвілін. Падаваць фаршмак на стол, пасыпаўшы цёртым сырам.
|