Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З АРЭХАМІ

    -селядзец (салёны) - 1 шт.

    -арэхі грэцкія - 5 шт.

    -яблыкі - 1 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -яйка (варанае) - 1 шт.

    -батон (чэрствы, лустачка) - 1 шт.

    -алей - 2 ст.л.

    -сок цытрынавы - 2 г.л.

    -перац чорны (молаты) - па густу

    -цытрына - па густу,

    -зеляніна кропу ці пятрушка - па густу.

     

    Селядца разрабіце на паляндвіцу без скуры. Яблыка ачысціце. Цыбулю дробна нарэжце і абсмажце на часткі масла. Арэхі дробна пасячыце і абсмажце на сухой патэльні, памешваючы. Паляндвіцу селядца, яйка, цыбулю, яблыка, батон і арэхі прапусціце праз мясасечку. Запраўце пакінутым алеем, перцам і цытрынавым сокам, добра ўзбіце. Астудзіце. Перад падачай выкладзіце фаршмак у сялёдачніцу, аформіце цытрынай і зелянінай.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 289 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar