Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З АРЭХАМІ

    -250 г селядца,

    -70 г яблыкаў,

    -50 г рэпчатай цыбулі,

    -2 яйкі,

    -10 грэцкіх арэхаў,

    -3 ст. лыжкі маянэза.

     

    Селядзец вымачыць у малацэ ці ў вадзе, ачысціць ад костак і прапусціць праз мясасечку разам з адным яйкам, цыбуляй, вычышчанымі ад лупіны і асяродку яблыкамі і тоўчанымі ядрамі арэхаў. Масу заправіць маянэзам, пакласці ў селёдачніцу ў выглядзе рыбы, прыставіць да аднаго канца галаву селядца, да другога - хвост. Зверху пасыпаць сечаным яйкам.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 133 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar