Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З ГАРОДНІНЫ З АКАРАЙ

    -акара – 100 г

    -капуста белакачанная – 100 г

    -бульба - 3 клубні

    -паляндвіцы салёнага ці вэнджанага селядца – 30 г

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -батон - 1/4 частка

    -малако - 1/4 шклянкі

    -масла сметанкавае - 1 ст. л.

    -сухары - 1 ст. л.

    -цёрты сыр - 2 ст. л.

    -перац - па густу,

    -соль - па густу

     

    Капусту і бульбу (вычышчаную) сварыць, батон замачыць у гарачым малацэ. Усе складнікі прапусціць праз мясасечку разам з селядцом і цыбуляй, дадаць акару, соль, перац і добра перамяшаць. Пакласці на змазаную маслам і пасыпаны сухарамі бляху і запекчы. Гатовую страву падаць са смятанай і хрэнам ці маянэзам.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 161 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar