-тафу (цвёрдае) - 200-300 г
-грыбы – 300 г
-зялёная цыбуля - 2 шклянкі
-соль - па густу.
Здрабніць тафу ў працэсары (міксерам) да аднастайнай масы. Тушыць грыбы ў мінімальнай колькасці вады да гатовасці, дадаць цыбулю і соль, давесці да кіпення і дадаць тафу. Кіпяціць 1-2 хвіліны і астудзіць. Нашмараваць на хлеб ці захоўваць астуджаным для наступнага выкарыстання. Цыбулю можна замяніць на часнык (1 зубчык) і зеляніну пятрушкі ці базіліка. і добра перамяшаць. Пакласці на змазаную маслам і пасыпаную сухарамі бляху і запекчы. Падаць са смятанай і хрэнам ці маянэзам.
|