Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З ГРЫБОЎ І ТАФУ

    -тафу (цвёрдае) - 200-300 г

    -грыбы – 300 г

    -зялёная цыбуля - 2 шклянкі

    -соль - па густу.

     

    Здрабніць тафу ў працэсары (міксерам) да аднастайнай масы. Тушыць грыбы ў мінімальнай колькасці вады да гатовасці, дадаць цыбулю і соль, давесці да кіпення і дадаць тафу. Кіпяціць 1-2 хвіліны і астудзіць. Нашмараваць на хлеб ці захоўваць астуджаным для наступнага выкарыстання. Цыбулю можна замяніць на часнык (1 зубчык) і зеляніну пятрушкі ці базіліка. і добра перамяшаць. Пакласці на змазаную маслам і пасыпаную сухарамі бляху і запекчы. Падаць са смятанай і хрэнам ці маянэзам.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 141 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar