Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З КУРЫНЫМ МЯСАМ

    -бульба -курыца (паляндвіца)

    -селядзец

    -цыбуля рэпчатая

    -сметанкавае масла

    -смятана

    -яйка (жаўткі і бялкі)

    -сыр

    -алей

    -лісце салата - па густу

    -лісце базіліка - па густу.

     

    Бульбу ачысціць, вымыць і адварваць 20 хвілін. Курыную паляндвіцу адварваць 25 хвілін. Селядзец ачысціць і выдаліць косткі. Курыцу і селядзец прапусціць праз мясасечку і перамяшаць. Цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі. Разагрэць патэльню, уліць 40 г алею і абсмажыць цыбулю да залацістага колеру. Бульбу прапусціць праз прэс, змяшаць з цыбуляй і дадаць да курыцы і селядца. Затым пакласці размякчанае сметанкавае масла, смятану, усыпаць муку, усё перамяшаць і прапусціць праз мясасечку. Жаўткі адлучыць ад бялкоў. Жаўткі дадаць да фаршмака, заправіць і перамяшаць. Бялкі ўзбіць у крутую пену і перамяшаць з фаршмакам. Сыр нацерці на буйнай тарцы. Форму вышмараваць алеем, пакласці ў яе фаршмак, пасыпаць сырам і апырскаць алеем. Запякаць 40 хвілін у духоўцы пры 200 С. Фаршмак пакласці на лісце салаты, упрыгожыць лісцікамі базіліка.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 138 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar