Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З САЛЁНАЙ ЦЮЛЬКІ

    -цюлька (салёная) – 120 г

    -бульба – 300 г

    -цыбуля – 80 г

    -алей сланечнікавы – 20 г

    -смятана – 20 г

    -яйка – 20 г

    -сухары – 5 г

    -сыр – 10 г

    -соус – 150 г

     

    Салёную цюльку перабраць, адлучыць староннія прымешкі і вымачыць у халоднай вадзе так, каб утрыманне солі ў вымачанай рыбе не перавышала 3%. Вымачаную рыбу выняць з вады, выдаліць галовы, унутранасці і прамыць, пакласці ў аўтаклаў і пад ціскам у адну атмасферу варыць 25-30 хвілін. Пасля варкі косткі рыбы павінны стаць зусім мяккімі. Пасля гэтага рыбу разам з вычышчанай варанай бульбай і пасераванай цыбуляй прапусціць праз мясасечку. У пракручаную масу дадаць смятану, яйкі і, старанна перамяшаўшы, выкласці на змазаную маслам і пасыпаную сухарамі патэльню ці бляху, пасыпаць цёртым сырам, сухарамі, апырскаць маслам і запекчы ў смажыльнай шафе. Падаць фаршмак са смятанавым ці таматавым соусам. Гэтак жа можна прыгатаваць фаршмак з салёнай хамсы, кількі, салакі.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 120 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar