Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З СЕЛЯДЦА 4

    -1 буйны слабасалёны селядзец

    -4-5 шт. адваранай бульбы

    -3 вараных яйкі

    -1 шт. рэпчатай цыбулі

    -50 г зялёнай цыбулі

    -1/2 шклянкі алею

    -маянэз - 1 пакаванне

     

    Падрыхтуем ўсе прадукты. Рэпчатую цыбулю і бульбу ачысцім. Селядзец прамыць, зняць скуру, выдаліць косткі і вантробы, разрабіць на паляндвіцу. Паляндвіцу прапусціць праз мясасечку разам з бульбай і рэпчатай цыбуляй. У бульбяна-цыбульна-селядцовую сумесь ўліць алей, добранька перамяшаць, каб селядзец раўнамерна размеркаваўся па масе. На талерку пакласці масу ў выглядзе рыбы. Вышмараваць усю паверхню маянэзам. Зверху ўпрыгожыць яйкамі і зялёнай цыбуляй. Прыставіць галаву і хвост ад селядца. Прыемнага апетыту!

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 149 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar