-селядцовае масла – 60 г
-селядзец – 50 г
-хлеб пшанічны – 70 г
-цыбуля рэпчатая – 20 г
-алей – 20 г
-масла сметанкавае – 50 г
-яйка - 1/2 шт.
-кіслата цытрынавая - па густу,
-перац чорны (молаты) - па густу
-зеляніна - па густу.
Пасту размарозіць, прыпусціць у невялікай колькасці вады і астудзіць. Злучыць з кавалачкамі паляндвіцы селядца, замочанымі у вадзе чэрствым хлебам і пасераванай цыбуляй. Двойчы прапусціўшы масу праз мясасечку, увесці размякчанае сметанкавае масла, сечаныя яйкі, цытрынавую кіслату і перац. Фаршмак выбіць і астудзіць. Упрыгожыць зелянінай.
|