-бульба – 1 кг
-сыр востры – 100 г
-яйка - 4 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-смятана - 1 шклянка
-алей – 100 г
-сухары паніровачныя - 1 ст.л.
-соль - па густу.
Бульбу прапусціце праз мясасечку, ўліце 1 сталовую лыжку разагрэтага масла і перамяшайце. Дадайце частку цёртага сыра, соль, пасераваную цыбулю і смятану, змяшаную з 3 жаўткамі. Узбіце 3 бялка, змяшайце з бульбянай масай, выкладзіце яе ў глыбокую патэльню, змазаную маслам і пасыпаную сухарамі. Зверху вышмаруйце ўзбітым яйкам, пасыпце цёртым сырам і запякайце ў духоўцы.
|