Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ГАРАЧЫ ФАРШМАК

    -варанае ці смажанае мяса (ялавічына, цяляціна, бараніна, птушка) – 250 г

    -селядзец - 1/2 шт.

    -мука - 2 ст.л.

    -бульба - 2-3 шт.

    -смятана (густая) - 2-3 ст.л.

    -яйка - 2-3 шт.

    -сыр (нацёрты) - 1 ст.л

     

    Вараную ці смажаную ялавічыну, цяляціну ці бараніну і селядзец, папярэдне вымачаны, вычышчаны ад скуры і костак, прапусціць праз мясасечку з частай рашоткай. Затым расцерці драўляным песцікам вараную бульбу, змяшаўшы яе з падсмажанай на масле цыбуляй. Усё гэта скласці ў посуд, старанна перамяшаць, дадаць 2 ст. лыжкі мукі, размякчанае сметанкавае масла, смятану і яшчэ раз прапусціць усю масу праз мясасечку. Пасля гэтага дадаць сырыя яечныя жаўткі, соль, перац па густу і перамяшаць. Дадаўшы ўзбітыя ў пену яечныя бялкі, асцярожна ўсё перамяшаць, перакласці на падмасленую патэльню, абраўнаваць паверхню, пасыпаць нацёртым сырам, апырскаць маслам і запекчы ў духавай шафе на працягу 30-40 хвілін. Як толькі фаршмак будзе адставаць ад сценак патэльні, яго можна лічыць гатовым. Пакласці фаршмак на талерку, паліць зверху невялікай колькасцю смятанавага соуса з таматам. Той жа соус падаць у соусніку.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 146 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar