Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ХАЛАДЗЕЦ З ЯЗЫКОЎ

    -свіныя языкі -1 кг,

    -мякаць свіной галавы -3,5 кг,

    -свіная скурка -500 г,

    -чорны перац -25 г,

    - часнык -5 г.

     

    Усе субпрадукты вымачываюць у расоле і вараць. Языкі выбіраюць невялікія, каб іх можна было пакласці цалкам, не разразаючы. Вараныя языкі чысцяць, а мякаць свіной галавы наразаюць на кавалкі ў 2 - 3 см. Скурку прапускаюць праз мясасечку. Прыгатаваную такім чынам сыравіну змешваюць са спецыямі і булёнам (да 15%). Атрыманы фарш набіваюць у бурбалкі ці свіныя страўнікі. Халадзец вараць 70 - 80 мін у вадзе пры тэмпературы 85°, прасуюць і астуджаюць.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 154 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar