Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    КРЫВЯНАЕ ЗАЛІЎНОЕ

    -сэрца і ныркі -2 кг,

    -мякаць свіной галавы -2 кг,

    -сухажыллі ад цягліц канечнасцяў -1 кг,

    -чорны перац -20 г,

    -карыца -5 г,

    -гваздзіка-5 г,

    -мушкатавы арэх -1.

     

    Сэрца, ныркі і мякаць свіной галавы вымачываюць у расоле і вараць. Адлучаюць косткі свіной галавы, а ўсё астатняе наразаюць кубікамі ў 15 мм. Сухажыллі вараць, пакуль яны не размягчацца настолькі, што іх лёгка можна будзе раздзіраць, затым прапускаюць праз мясасечку з дробнай рашоткай. Сыравіну, прыгатаваную такім чынам, змешваюць з рэзкімі затаўкамі. Разліваюць у формы такім жа спосабам, як паказана ў папярэднім рэцэпце, але да булёна дадаюць трохі крыві, каб надаць яму чырвонае адценне.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar